Potrebna Vam je pomoć? Kontaktirajte nas na :+382 20 224 794
Produit ajouté au panier avec succès
Quantité
Total
Il y a 0 produits dans votre panier. Il y a 1 produit dans votre panier.
Total produits
Frais de port  À définir
Total
Continuer mes achats Commander

Razmazite vaše lice krem maskama

Krem maske su hidrantne, anti-aging, hranljive i pogodne za suvu, kombinovanu ili masnu kožu, kao i za zrelu kožu.

Cilj maski u kozmetici je da svom licu pružite njegu koju ste propustili tokom nedjelje. Bez obzira na to da li je revitalizujuća, hidrantna, anti-age ili za regenaciju, dubinski će djelovati kako bi se obnovili osjećaj prijatnosti i sjaj vaše kože.
Da bi maksimalno iskoristili njihovo djelovanje, ovdje su naši savjeti za njihovu upotrebu i ljepotu!


Maske za lice: koje su koristi?
Recite stop opšteprihvaćenoj slici o maskama: maske za lice su daleko od te slike koju imate, nepomično ležanje sa kriškicama krastavca na očima. Teksture su prijatne i brzo prodiru u kožu.
Kompletnije od hidrantne kreme, koriste se kao dodatna njega, jer imaju više aktivnih sastojaka. Dubinski djeluju jer vrijeme djelovanja omogućava sastojcima da bolje prodru u kožu za njenu njegu i oporavak.
 
 
Kako koristiti maske u kozmetici?
Maske možete koristiti jednom ili dva puta nedjeljno, pored vaše uobičajene rutine za njegu lica. One će ojačati kožu i pružiti hranljive, anti-aging ili regulišuće efekte u zavisnosti od onoga što vam je potrebno.
 
masque texture crème visage
 
Maske Centella imaju kremastu teksturu koja brzo prodire u kožu. Nanose se u tankom sloju (jedan do dva milimetra). Za maksimalno djelovanje držati je oko 10 minuta prije nego što uklonite višak pomoću vate ili papirne maramice. Ako nemate puno slobodnog vremena, jedno nanošenje nedjeljno je dovoljno, na primjer odmah nakon tuširanja jer je tada vaša koža čista!

 
Naši savjeti za ljepotu i još mnogo toga!
Da biste u potpunosti iskoristili prednosti naših krem ​​maski, ovdje je još nekoliko savjeta:

  • Ako je vaša koža naročito suva ili osjetljiva, možete masku ostaviti da djeluje cijelu noć. Njihove teksture nisu agresivne i vaša koža će biti još ljepša.

 

  •  Da biste maksimizirali efekte naših maski, ne oklijevajte da ih pomiješate sa nekoliko kapi uljanih seruma po vašem izboru!

 

  •  Konačno, naprskati nekoliko kapi losiona mađarske kraljice prije uklanjanja viška maske. Bićete impresionirani sjajem svog lica!
     

Koja krem maska je odgovarajuća za određeni tip kože?
Kao dnevne kreme ili uljani serumi, maske mogu da sadrže razne aktivne sastojke. Svaki tip kože pronaći će masku za hidrataciju, podmlađivanje ili ispravljanje nesavršenosti.
 
masque visage peau sèche et sensible       Za osjetljivu i suvu kožu, lavanda i pšenične klice

Za suvu kožu, esencijalno ulje lavande u kombinaciji sa uljem pšeničnih klica učinit će čuda svojom hranljivošću i zaštitiće kožu od spoljašnjih negativnih uticaja. Zajedno sa tonirajućim eteričnim uljima kao npr. ruzmarin i limun u mirišljavoj Floral krem maski, biće istinski saveznici za umirivanje oštećene kože. Imajte na umu da ova maska ima trostruku funkciju jer se može nanositi i na konture oka i na ruke!
 
masque visage peau mixte et grasse  Kamfor, saveznik kombinovane ili masne kože

Porijeklom iz Azije, prirodni kamfor pročišćava i čisti kožu. Kombinovali smo ga sa esencijalnim uljima cimeta i limuna u našoj Kamfor maski kako bi dubinski očistili epidermis, rebalansirali ga i dali mu stvarni sjaj. Trenutni beauty efekat za kombinovanu, masnu kožu ili sa crvenilom. Može se koristiti i na području oko očiju.
 
masque visage peau mature anti-ride Za anti-age efekat, ulje makadamije i Centella asiatica

Konačno, za zrele kože nakon 40 godina, formulisali smo masku sa cvjetnim mirisima dva aktivna sastojka protiv starenja: ulje makadamije i ekstrakt Centella asiatica. Koristi se jednom ili dva puta nedjeljno, koža je zategnuta i intenzivno se hrani uz vidno smanjenje bora.