Potrebna Vam je pomoć? Kontaktirajte nas na :+382 20 224 794

BREND HYDRAFLORE

Hydraflore brend nudi kompletan asortiman fito-kozmetike koja je namijenjena osobama mlađim od 30 godina kako bi upotpunila ponudu brenda Centella.

Saznajte više

O BRENDU HYDRAFLORE

Uspjeh duguje principima na kojima se temelji cijeli brend: čisti i prirodni sastojci, bez konzervansa i aditiva, sa malo ili nimalo eteričnih ulja, bazirano na organskim sastojcima.

Hydraflore proizvodi prilagođeni osjetljivoj koži

U cilju stvaranja kozmetičke linije za sve vrste potrošača, proizvodi Hydraflore sadrže malu količinu esencijalnih ulja, kao na primjer linija proizvoda Rose Musquée ( cvijet šipuraka). Važno je napomenuti da je većina proizvoda namijenjena osjetljivoj koži i pogodna je za trudnice i djecu.

Organski sastojci i « fer trgovina « (fair- trade)

Organski sastojci i oni koji potiču iz fer trgovine, zastupljeni u našim formulama gdje koncentracije mogu dostići do 100 % organskih i do 92% aktivnih sastojaka iz fer trgovine. Pored toga, većina naših sastojaka imaju ECOCERT sertifikat i sastavni su dio etičkog pristupa naših laboratorija u odnosu čovjek- priroda.

Sastojci na prirodnoj bazi

Proizvodi Centella kozmetike kombinuju ekstrakt biljke Centella asiatica ili njene matične ćelije sa drugim biljnim sastojcima: eterična ulja, biljni destilati i ekstrakti i izvorska voda.