Potrebna Vam je pomoć? Kontaktirajte nas na :+382 20 224 794

Muškarci

  •  1 

ORGANSKA MUŠKA KOZMETIKA PROIZVEDENA U FRANCUSKOJ

Paket organske kozmetike za muškarce? 

Kozmetika za muškarce u društvu je dugo loše percipirana. Međutim, i oni imaju pravo brinuti se o koži. To nije samo za žene.

Muška kozmetika je sve veće tržište i sve je više izbora u pogledu proizvoda. Postoje proizvodi za tijelo, kosu i lice, posebno za poboljšanje hidrataciju i sprečavanje bora . 

Baš kao i ženama, izgled njihove kože je važan i zato se i oni žele pobrinuti za to. U rješenju koristite organsku kozmetiku za muškarce jer je proizvedena s kvalitetom.

Kozmetika prilagođena potrebama muškaraca

Naša laboratorija sa sjedištem u Perpignanu u Francuskoj razvila je niz proizvoda za organsku njegu Centella Men koji sadrže sastojke biljnog ili mineralnog porijekla. Među organskom kozmetikom za muškarce pronaći ćete sve neophodno za njegu u svakodnevnom životu muškarca.

- Organski proizvodi za čišćenje - kako bi imali  čistu kožu i pripremili je za ostale proizvode:

Muška organska krema protiv starenja formulisana s biljkom Centella Asiatica za koju se zna da djeluje protiv bora. Može se koristiti i kao dnevna krema jer hidrira,

- Organski Balzam nakon brijanja Centella Men, umiruje kožu i popravlja je zahvaljujući prisutnosti Aloe vere i Mentola,

- Naš organski Gel za tuširanje tijela, lica i kose iz asortimana Centella Men omogućava vam da probudite tijelo zahvaljujući svojim energetskim svojstvima,

Bio dezodorans za muškarce, za svakodnevnu upotrebu  je u roll-on pakovanju. S muškim mirisom vas osvježava. Osim toga, ima pročišćavajuća, regulišuća i antibakterijska svojstva . Prijatan proizvod koji kombinuje učinak i jednostavnost.

Kutije Ekološka muška kozmetika za organsku njegu muškarca 100% proizvedeni u Francuskoj.

Organska njega za tijelo i za mješovitu kožu lica

Neke od naših proizvoda za njegu mogu koristiti i žene i muškarci. U asortimanu organskih proizvoda za lice, nalaze se 3 maske čiji će prilično diskretni mirisi omogućiti muškarcima da cijene njihovu upotrebu:

-  Iripur organska pročišćavajuća maska

-   Maska za revitalizaciju  ​​sa zelenom glinom 

Maska ​​Kamfor 

Naš asortiman organske njege za tijelo takođe se može prilagoditi potrebama muškaraca. Možete pronaći naše kozmetičke proizvode za tuširanje, naš hidratantni i umirujući losion za tijelo ili naše  organsko opuštajuće masažno ulje.

Muškarci takođe imaju pravo na organsku kozmetiku prilagođenu njihovoj koži.