Potrebna Vam je pomoć? Kontaktirajte nas na :+382 20 224 794
  •  1 

ORGANSKA MUŠKA KOZMETIKA PROIZVEDENA U FRANCUSKOJ

Paleta organske kozmetike za muškarce?

Muška kozmetika je sve više zastupljena na tržištu i sve je više izbora u pogledu proizvoda.. Postoje proizvodi za tijelo, kosu i lice, posebno za poboljšanje hidratacije i sprečavanje bora . 

Baš kao i ženama, izgled njihove kože je važan i zato se i oni žele pobrinuti za to. Konačno koristite organsku kozmetiku za muškarce jer je proizvedena s visokim kvalitetom.

Kozmetika prilagođena potrebama muškaraca

Naša laboratorija sa sjedištem u Perpignanu u Francuskoj razvila je niz proizvoda za organsku njegu Centella Men koji sadrže sastojke biljnog ili mineralnog porijekla. Među proizvodima za muškarce - organske kozmetike pronaći ćete sve neophodno za njegu kože u svakodnevnom životu muškarca.

- Oganski Gel za čišćenje za pranje lica za čistu kožu i pripremljenu za ostale proizvode,

Muška organska Krema protiv starenja formulisana s biljkom Centella Asiatica za koju se zna da djeluje protiv bora. Može se koristiti i kao dnevna krema jer hidrira kožu,

- Organski Balzam nakon brijanja Centella Men, umiruje kožu i popravlja je zahvaljujući prisutnosti Aloe vere i Mentola,

- Naš organski Gel za tuširanje tijela, lica i kose iz asortimana Centella Men omogućava Vam da probudite tijelo zahvaljujući svojim energetskim svojstvima,

- Dezodorans za muškarce Bio za svakodnevnu upotrebu je u roll-on formatu. S muškim mirisom Vas osvježava. Osim toga, ima pročišćavajuće, regulišuće i antibakterijske vrijednosti. Prijatan proizvod koji kombinuje učinak i jednostavnost.

Proizvodi ekološke muške kozmetike su osnovni proizvodi vrhunske organske njege muškaraca i 100% proizvedeni u Francuskoj.

Organska njega za tijelo i za mješovitu kožu

Neke od naših proizvoda za  ljepotu mogu usvojiti i žene i muškarci. Među našim asortimanom organskih proizvoda za lice, nalaze se 3 maske čiji će prilično diskretni mirisi omogućiti muškarcima da cijene njihovu upotrebu:

-  Iripur organska pročišćavajuća maska

-  Revitalizujuća maska ​​sa zelenom glinom 

Maska ​​Kamfor 

Naš asortiman organske njege za tijelo takođe se može prilagoditi potrebama muškaraca. Možete pronaći naše kozmetičke proizvode za tuširanje, naš hidratantni i umirujući losion za tijelo ili naše  opuštajuće organsko masažno ulje.

Muškarci takođe imaju pravo na organsku kozmetiku prilagođenu njihovoj koži.