Potrebna Vam je pomoć? Kontaktirajte nas na :+382 20 224 794

Maske

ORGANSKE MASKE ZA LICE

Zašto koristiti masku?

Kožno tkivo lica je u stalnoj izloženosti između vjetra, hladnoće, zagađenja, sunčevih zraka, nedostatka vode. To može imati posljedice u zavisnosti od osjetljivosti vaše kože. Koža tada može pocrvenjeti, ljuštiti se, trnuti , svrbiti što nije baš estetski, ali  je i prilično neprijatno.

Kako ih koristiti i koliko često?

Maske  su pravi proizvodii koje se nanose na lice kako bi se dobila predivna koža puna zdravlja. Maske su obično u obliku prilično guste kremaste teksture.

Nanesite masku za lice na savršeno očišćenu kožu, u debljem sloju i ostavite odredjeni broj minuta. Zatim isperite kožu.

Maske  Bio Centella i Hydraflore

Naša internetska prodavnica nudi maske  za lice organske i prirodne proizvedene u Francuskoj, marke Centella i Hydraflore. Sastojci koje sadrže su biljnog ili mineralnog porijekla. Naši proizvodima nijesu testirani na životinjama:

1972.  Centella i 2002. Hydraflore

Imamo razne bio maske za lice. Neke su u kremastoj teksturi, druge na bazi praha od  algi, zelene gline. Pronađite hidrantnu masku, za sjaj, anti-age, revitalizirajuću i pročišćavajuću. Budite oprezni, neki organski proizvodi za lice se ne smiju nanositi na osjetljivu kožu.

Bio osjetljive maske za kožu umiruju vašu kožu, spriječavaju  crvenilo i neprijatnosti. Dobri su saveznici za kožu trudnica.