Potrebna Vam je pomoć? Kontaktirajte nas na :+382 20 224 794

Serumi i ulja

ORGANSKI SERUMI PROTIV STARENJA MADE IN FRANCE

Zašto koristiti serum ili ulje za lice?

Lice je često napeto tokom cijele godine, ali još više zimi zbog hladnoće i / ili vjetra, gdje pocrveni i suši se. Ljeti sunčevi zraci isušuju epiderm. Ali, ako postoji jedna stvar kojoj niko ne može pobjeći, to je starenje kožnog tkiva.

Ulja i serumi za lice su kozmetički aktivni koncentrati koji djeluju na problem kože posebno na bore ili osjetljivost kože. Učinak je spektakularan. Tekstura im je tečna da lakše prodiru u tkivo kože bez ostavljanja masnog filma.

Uopšteno, ova vrsta kozmetike za lice prilagođena je određenom tipu kože (suva, osjetljiva, potamnjena, masna, mješovita), ali mogu biti pogodni za sve tipove kože. Takođe možete pronaći proizvode za lice koji se prilagođavaju starenju epiderma u skladu sa vašim godinama.

Ulja i serumi iz Roig Laboratories

Roig Laboratories osnovao je 1972. godine u Perpignanu Emile Vincent Roig - aromaterapija i fitoterapija. Dizajniramo i proizvodimo preparate za njegu za pojedince i profesionalce u našim prostorijama u Francuskoj. Naši proizvodi za organsku njegu,   prodaju se pod robnim markama Centella i Hydraflore, a 100% se proizvode u Francuskoj. Zagarantovano su bez boje ili sintetičkih mirisa, bez sastojaka životinjskog porijekla, bez mineralnih ulja, bez silikona, bez parabena.

Ulja i serumi za lice  mogu se koristiti kao lijek  nekoliko dana za ublažavanje problema s kožom. Ali oni se mogu primjenjivati ​​i svakodnevno ako se nesavršenosti nastave. Poželjno je da  stavljajte 3 kapi vašeg Centella seruma za lice ili Hydraflore noću na očišćenu kožu. Mali trik, serum možete pomiješati sa noćnom kremom ili maskom.

Naša  organska ulja i organski serumi za lice napravljeni su s prirodnim sredstvima koja bolje  poštuju kožu u odnosu na uobičajenu kozmetiku.

Brendovi Centella i Hydraflore nude organske premium proizvode za lice u Francuskoj. Nijesu testirani na životinjama, sadrže djevičanska biljna ulja prva hladna preša, koja sadrže ANTI AGE i prirodne vitamine, izvrsnog  kvaliteta.

Ulja i serumi za lice Bio Centella i Hydraflore

Naša ulja i serumi bio za lice, u našoj laboratoriji su grupisani u nekoliko programa: 1. bore, čvrstina, globalni anti-aging, protiv-mrlja, sjaj, hidrataciju, regeneraciju, omekšavanje, pročišćavanje . Razvijen je organski asortiman posebno za osjetljivu kožu, ali i organski proizvodi za lice za veće nedostatke. 

Vaša koža je pročišćena, nahranjena, hidrirana, omekšana, rebalansirana, osvijetljena, tonirana,  učvršćena, ponovo oblikovana, izglađena, regenerisana, zacijeljena, umirena, matirana, standardizovana, uske pore i bez  crvenila.

Na vama je da odaberete svoju  kozmetiku za organsku njegu zavisno o željenom efektu.