Potrebna Vam je pomoć? Kontaktirajte nas na :+382 20 224 794
Produit ajouté au panier avec succès
Quantité
Total
Il y a 0 produits dans votre panier. Il y a 1 produit dans votre panier.
Total produits
Frais de port  À définir
Total
Continuer mes achats Commander

Koje su koristi hijaluronskU kisjelinU?

Hijaluronska kisjelina je već dugi niz godina prepoznata kao popularni aktivni sastojak u estetskim klinikama i kao alternativa botoksu.

U većini slučajeva, prisutna je u sintetičkoj formi, a treba znati da postoje kreme koje je sadrže i da je prirodno prisutna u našoj koži. Nažalost, s vremenom, naša koža je ima sve manje i manje pa se na kraju opušta, što izaziva pojavu bora.
 
Da li je hijaluronska kisjelina efikasna?

Kada govorimo o sintetičkoj formi proizvoda, dolazi u vidu injekcija koje mogu biti efikasne od 3 do 9 mjeseci u zavisnosti od usvojenog rješenja. Ali u prirodnom stanju, ovaj aktivni sastojak mora biti prisutan u malim dozama kako bi se postigla maksimalna efikasnost.
To je u stvari neka vrsta gela, uključujući i kolagen, koji ima moć da zadrži veliku količinu vode. Ovo objašnjava zašto je mlađa koža više tonirana i čvršća. U određenim godinama, koža gubi koheziju, tkivo nema podršku i počinju da se stvaraju brazde.
Svakodnevnom primjenom specifičnih tretmana kao što su kreme i serumi koji sadrže hijaluronsku kisjelinu, moći ćete:


 

  • da omogućite više sjaja vašem tenu
  • da date potrebnu vlažnost vašoj koži i da joj pomognete da je održi
  • da popunite kožu stvaranjem pravog anti-aging efekta koji će postepeno puniti bore lica i vratiti joj elastičnost i fleksibilnost čak i tada, daje joj mekoću.

Bilo da je nanosite u vidu seruma kao što je slučaj sa Intenzivnim lifting serumom Centella Prestige ili integrisanu u kremi kao što su kreme iz linije Rose Caresse, donijeće drugu mladost vašoj koži.